AVLOPPSRENSNING I VÄXJÖ OCH ALVESTA

AVLOPPSRENSNING I VÄXJÖ OCH ALVESTA

Bergs Rörservice kan hjälpa dig när du har fått stopp i avloppet, oavsett om det är i köket, badrummet eller hela huset.

Vi använder oss av högtrycksspolning för att slå sönder och skölja bort det som orsakat stoppet oavsett om det är matfett eller pappershanddukar som spolats ner i avloppet.

Har du haft återkommande stopp i avloppet kan vi även hjälpa dig ta reda på vad orsaken är genom en kamerainspektion av ledningen.

Ibland kan en kamerainspektion bli en billig investering då du slipper att riva upp golv och väggar i huset. Vi har bland annat hittat och plockat upp skruvmejslar, spik, tvålhållare och blomsterpinnar i avloppsrören.

Avloppsfräsning I VÄXJÖ OCH ALVESTA

Vi erbjuder fräsning av avloppsrör i gjutjärn. I äldre gjutjärnsrör blir det ofta en grov yta på grund av att röret rostar och det bildas rostflagor. Detta är den vanligaste orsaken till att det blir stopp då toalettpapper fastnar istället för att flyta med vattnet. Fräsningen utförs på 110 och 75 millimeters rör med en längd av 20 meter eller kortare. Vi fräser inte rör som ligger i bjälklag, utan bara rör ingjutet i platta eller liggandes i mark på grund av att det i mycket dåliga rör kan gå hål med läckage som följd.

ROT-ARBETE

Passa på att utnyttja ROT-avdraget! Skattereduktion för husarbeten medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. För att Du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.

Kontakt

Tjänster